Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی شکل‌گیری جنبشی برای هجوم به منطقه مرموز «۵۱»، یک فرمانده ارشد ارتش آمریکا از مردم این کشور خواست از نزدیک شدن به این منطقه خودداری کنند، چراکه واشنگتن آنجا اسراری مگو دارد.

به گزارش مشرق، جنبشی که برای هجوم به ناحیه اسرارآمیز موسوم به «منطقه ۵۱» در آمریکا به راه افتاده، این هفته یک فرمانده ارشد آمریکایی را وادار کرد تا در اقدامی کم‌سابقه تایید کند که در این منطقه اسراری هست که واشنگتن نمی‌خواهد کسی از آن‌ها مطلع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقه ۵۱ که در جنوب ایالات «نوادا» واقع شده، یک پایگاه نظامی متعلق به نیروی هوایی آمریکا است که سال‌هاست به شدت از آن مراقبت می‌شود. نظریه‌پردازان توطئه و علاقمندان به موضوعات مربوط به حیات فرازمینی نظریه‌ها و روایات مختلفی در مورد این منطقه مطرح کرده‌اند؛ از حضور فرازمینی‌ها گرفته تا ساخت تسلیحات فوق پیشرفته در این منطقه.

اولین بار در سال ۲۰۱۳، آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) به تبعیت از قانون آزادی اطلاعات، وجود این مرکز را تایید کرد و مدعی شد که در این مرکز تمرین‌ها و تحقیقات نیروی هوایی آمریکا انجام می‌شود. تا پیش از آن واشنگتن از ارائه هرگونه اطلاعاتی درباره این منطقه خودداری می‌کرد. هنوز هم آمریکا نسبت به صحبت در این مورد بی‌میل است و به ندرت در این رابطه اظهار نظر می‌کند.

با این وجود، در ماه‌های اخیر جنبشی برای هجوم به منطقه ۵۱ و دریافتن اسرار مخفی در آن به راه افتاده است. این جنبش که ابتدا به عنوان یک شوخی در «فیسبوک» مطرح شده بود، حالا چنان فراگیر شده که میلیون‌ها نفر برای همراهی با آن اعلام آمادگی کرده‌اند.

مقام‌های آمریکایی هشدار داده‌اند که اگر کسی به این منطقه نزدیک شود، خود را در معرض خطر بازداشت یا برخورد نیروهای امنیتی قرار می‌دهد.

به نوشته پایگاه «واشنگتن اگزمینر» این هفته در جریان یک میزگرد در شهر «مریلند» آمریکا با حضور ژنرال «دیو گلدفین» رئیس کل ستاد نیروی هوایی آمریکا بحث جنبش هجوم به منطقه ۵۱ مطرح شد.

گلدفین در این مورد گفت: «شوخی به کنار، ما این موضوع را کاملا جدی می‌گیریم. ملت ما اسراری دارد که باید از آن‌ها حراست شود.»

وی البته این سؤال را که آیا اسرار این منطقه مربوط به فرازمینی‌هاست، با خنده و شوخی پاسخ داد.

بر اساس برنامه‌ای که سازمان‌دهندگان جنبش هجوم به منطقه ۵۱ اعلام کرده بودند، قرار بود این اقدام روز جمعه (فردا) انجام شود، اما مسئولان این جنبش گفته‌اند که این برنامه را لغو کرده‌اند.

با این وجود، ژنرال «متیو دونووان» دبیر نیروی هوایی آمریکا که او هم در میزگرد مریلند حضور داشت، گفت تدابیر امنیتی ویژه‌ای برای مقابله با تلاش‌های احتمالی جهت ورود به این منطقه در نظر گرفته شده است. وی گفت هرچند مسئولان این جنبش آن را لغوشده اعلام کرده‌اند، اما هنوز هم احتمال دارد که افرادی بخواهند ایده هجوم به این منطقه را اجرایی کنند.

دونووان گفت: «می‌دانم که سازمان‌دهندگان آمده‌‌اند و گفته‌اند که "خوب، لغو شد"، یا چیزی شبیه به این، اما هنوز هم در لس آنجلس رسانه‌ها به این موضوع توجه دارند. یعنی آن‌ها انتظار دارند که شاید کسانی آنجا پیدایشان شود.»

همزمان با اظهارات این دو مقام ارشد ارتش آمریکا، رسانه‌های این کشور این هفته خبر دادند که نیروهای امنیتی دو جوان هلندی را که به این منطقه نزدیک شده و در حال فیلمبرداری از آن بوده‌اند، بازداشت کرده‌اند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اخبار خودرو حزب الله لبنان تحولات یمن منطقه 51 آمریکا ارتش آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد

پایگاه خبری «خلیج آنلاین» با اعلام این خبر اضافه کرد: روزنامه «وال استریت ژورنال» به نقل از یک مقام اماراتی نوشت که کشورش محدودیت هایی را برای عملیات جنگنده های آمریکا علیه اهدافی در عراق و یمن اعمال کرد.

این مقام اماراتی که به نام وی اشاره ای نشده است، خاطرنشان کرد که این تصمیم ناشی از ایده دفاع از خود اتخاذ شده است.

این مقام اماراتی اظهار داشت که از حملات جنگنده های آمریکایی مستقر در پایگاه الظفره به عراق و یمن جلوگیری شد زیرا پس از حمله شبه‌نظامیان در این کشورها در آغاز سال ۲۰۲۲، آمریکا برای اتخاذ اقدامات برای دفاع از امارات به کُندی عمل کرد.

در همین حال، مقامات آمریکایی گفتند که این موضع امارات، فرماندهان آمریکایی را بر آن داشت تا هواپیماهای بیشتری را به پایگاه هوایی «العدید» در قطر ارسال کنند.

وال استریت ژورنال نوشت که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، انتقال جنگنده‌های جت، پهپادهای مسلح و سایر هواپیماها را به قطر آغاز کرد و در مورد تمرکز نیروها برای دور زدن محدودیت‌های اعمال شده برای حملات هوایی از پایگاه هوایی در امارات که واشنگتن از مدت‌ها پیش از آن استفاده می‌کرد، تجدید نظر کرده است.

این روزنامه آمریکایی تصریح کرد که این اقدام، نشاندهنده تنش بین واشنگتن و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس است که نیروهای آمریکایی در آنها پایگاه نظامی دارند.

به نوشته وال استریت ژورنال، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بیم آن دارند که جنگی که ۸ ماه است در غزه ادامه دارد، گسترده و به یک درگیری منطقه ای کشیده شوند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات ابوظبی اضافه کرد که امارات متحده عربی به طور فزاینده ای نسبت به احتمال اینکه این کشور از سوی نیروهای مقاومت در منطقه به عنوان کمک کننده آمریکا در انجام عملیات نظامی محسوب شود و هدف نیروهای مقاومت در منطقه قرار گیرد، نگران است.

وال استریت ژورنال به نقل از یک منبع آگاه اشاره کرد که آمریکا در روزهای اخیر با قطری ها برای آوردن جنگنده ها، هواپیماهای شناسایی و پهپادهای مسلح اضافی به پایگاه العدید هماهنگ شده است.

مقامات آمریکایی اظهار داشتند که واشنگتن افزون بر انتقال عملیات به قطر، در حال بررسی حملاتی از سوی جیبوتی در شرق آفریقا است.

بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی، پایگاه هوایی العدید در قطر افزون بر اینکه مرکز فرماندهی منطقه‌ای نیروی هوایی ایالات متحده است یکی از بزرگترین مراکز جنگنده های نیروی هوایی آمریکایی نیز به حساب می‌آید.

پایگاه العدید به عنوان بزرگترین پایگاه های آمریکایی در منطقه به حساب می آید و حدود ۱۰ هزار نظامی آمریکایی را در خود جای داده است.

قطر یکی از متحدان اصلی آمریکا در خارج از ناتو محسوب می شود و به حل و فصل بسیاری از پرونده های پیچیده واشنگتن از جمله پرونده افغانستان کمک کرده است.

دوحه در حال حاضر نیز نقش برجسته ای در تلاش های میانجی گری بین حماس و رژیم اسرائیل ایفا می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • خانواده‌های سربازانی که در غزه می‌جنگند خواستار حمله نکردن به رفح شدند
  • مروری بر نحوه شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آمریکا همزمان با اوج‌گیری تجمعات ضدصهیونیستی در غرب
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • پنتاگون اعلام کرد پدافند هوایی اردن را تقویت می‌کند
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است