Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- اگر در طول هفته گذشته اخبار جهان را مطالعه کرده باشید، با موضوع حمله برای یافتن موجودات فضایی در منطقه 51 روبرو شدهاید ولی ماجرا از چه قرار است؟ فیس‌بوک به‌تازگی از علاقه عموم برای یافتن حقیقت در رابطه با بشقاب‌پرنده‌ها سو استفاده کرده و با ترتیب حقه اینترنتی جدید، 1.2 میلیون نفر را گرفتار کرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر در طول هفته گذشته اخبار جهان را مطالعه کرده باشید، با موضوع حمله برای یافتن موجودات فضایی در منطقه 51 روبرو شده‌اید ولی ماجرا از چه قرار است؟  فیس‌بوک به‌تازگی از علاقه عموم برای یافتن حقیقت در رابطه با بشقاب‌پرنده‌ها سو استفاده کرده و با ترتیب حقه اینترنتی جدید، 1.2 میلیون نفر را گرفتار کرد است.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از  cnet، حقیقی بودن بشقاب‌پرنده‌ها و نگهداری از موجودات فضایی منطقه 51 در بیابان نوادا سؤالی است که برای سال‌ها ذهن بشر را درگیر خود کرده است.
 
منطقه 51 در واقع ناحیه‌ای در 150 کیلومتری لاس‌وگاس است که به دلیل انجام آزمایش‌ها و عملیات نظامی ارتش ایالات‌متحده به‌شدت از آن حافظت می‌شود و ورود افراد غیرنظامی به آن اکیداً ممنوع است. همین محافظت شدید موجب شده است که برخی در رابطه با نگه‌داری موجود فضایی و بشقاب‌پرنده‌ها در این مکان گمانه‌زنی کنند.
     
 در همین راستا کمپانی فیس‌بوک پروژه غیرواقعی جدیدی را ترتیب داده است که شور و هیجان زیادی را در فضای مجازی بپا کرده است. هدف از این پروژه هجوم میلیونی به این منطقه و پرده‌برداری از رازهای ارتش آمریکا رابطه با فضایی‌ها تعریف شده است. باوجود موضع‌گیری شدید نیروی هوایی ایالات‌متحده نسبت به این رخداد، 1.5 میلیون نفر از سراسر دنیا برای شرکت در آن ثبت‌نام کرده‌اند. علاوه بر این 1.1 میلیون نفر نیز علاقه خود را برای شرکت در این رخداد اعلام کرده‌اند.
 
مدیر این پروژه از در رابطه باهدف این رخداد توضیح داده است که:« همه ما در منطقه 51 جمع می‌شویم و ورودمان را هماهنگ می‌کنیم. اگر بتوانیم با سرعت ناروتو بدویم، می‌توانیم سریع‌تر از گلوله‌های آن‌ها حرکت کنیم.» لازم به ذکر است که ناروتو به شخصیت اصلی سری انیمه های ناروتو اشاره دارد.
 
به‌این‌ترتیب میلیون‌ها کاربر فیس‌بوک از سراسر جهان گرفتار این حقه اینترنتی شده واقعا باور کرده‌اند که فیس‌بوک با جمعیت میلیونی آن‌ها قصد حمله به این پایگاه نظامی را دارد. حتی نیروی هوایی ارتش ایالات‌متحده نیز این حقه را باور کرده است و با انتشار بیانیه‌ای خواستار عقب‌گرد از این تصمیم شده است.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۳۷۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، اداره ملی فضایی چین اعلام کرد، کاوشگر چانگ‌ای‌۶ که قرار است سمت دور و پنهان ماه را کاوش کند، بین ساعت ۱۷ الی۱۶ بعد از ظهر به وقت چین و برابر با یک بامداد به وقت تهران پرتاب شود.

ماموریت چانگ‌ای‌۶ وظیفه جمع آوری و بازگرداندن نمونه‌ها از سمت دور ماه را بر عهده دارد که نخستین تلاش بشدیت در نوع خود است.

سازمان فضایی چین گفته است: موشک حامل لانگ‌مارچ با سوخت هیدروژن مایع و پیشرانه برودتی اکسیژن مایع تغذیه می‌شود و به دلیل عملکرد قوی که دارد برای این ماموریت انتخاب شده است.

به گفته لو یونتونگ، یکی از اعضای شرکت علوم و صنعت هوافضای چین، این ماموریت شامل ۱۱ مرحله است که ب خی از این مراحل به این صورت است که ابتدا، کاوشگر سوار بر موشک حامل لانگ‌مارچ می‌شود تا به مدار پرتاب شود، سپس سفر خود را به سمت ماه آغاز می‌کند. پس از رسیدن به مجاورت ماه، برای فرستادن کاوشگر به سمت دور ماه وقفه‌ای تعریف شده است و پس از رسیدن به سمت دور ماه و تکمیل نمونه برداری، کاوشگر رباتیک از سمت پنهان ماه بلند می‌شود.

به گفته مقامات چینی، چانگ‌ای‌۶ قرار است نمونه‌های بیشتری از سنگ‌های ماه جمع‌آوری کند تا داده‌های تکمیل‌تری از تاریخ و تشکیل ماه به دست آورد. این ماموریت نقش مهمی در توسعه دانش محققان از ماه و اصول آن، از جمله تشکیل زمین و دیگر سیارات دارد.

پس از انجام موفقیت‌آمیز ماموریت‌های چانگ‌ای یک تا چانگ‌ای ۵، چین نقش بزرگی در اکتشاف و بررسی ماه و سیارات منظومه شمسی برعهده گرفته است. ارسال چانگ‌ای‌۶ به مدار زمین این کشور را به یکی از قدرتمندترین کشور‌ها در حوزه فضایی تبدیل می‌کند.

این ماموریت نشان از توانایی و تلاش چین برای بالا بردن دانش و تکنولوژی خود در فضاپیما و کاوشگر‌ها را دارد؛ با انجام موفقیت‌آمیز این ماموریت، دانشمندان و مهندسان چینی می‌توانند به دستاورد‌های بزرگتری در اکتشاف فضا دست یابند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • موجودات فضایی احتمالا به این دلیل منقرض شده‌اند!
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • امام جمعه اردبیل به سفیر اسرائیل در آذربایجان /ظاهرا آذری‌ها را موجودات نادانی فرض کرده که می‌تواند دروغ هایش را به ما بفروشد
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد