Web Analytics Made Easy - Statcounter

۵۱ نفر از وزیران امور خارجه آسیا و اروپا و مقام های عالی رتبه دیپلماتیک پس از یک نشست مشترک در نایپیداو میانمار با صدور بیانیه ای ضمن اعلام حمایت از برجام، خواستار اجرای کامل آن از سوی همه طرف ها شدند.

۵۱ نفر از وزیران امور خارجه آسیا و اروپا و مقام های عالی رتبه دیپلماتیک پس از یک نشست مشترک در 'نایپیداو' میانمار با صدور بیانیه ای ضمن اعلام حمایت از 'برجام'، خواستار اجرای کامل آن از سوی همه طرف ها شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این وزیران پس از یک نشست مشترک از جمله بررسی راهکارهای حل بحران کشتار و آوارگی پناهندگان میانماری در نایپیداو میانمار، عصر سه شنبه بیانیه مشترکی در ۳۳ بند در مورد مسائل مختلف منطقه ای و بین المللی صادر کردند.

در بند ۱۸ این بیانیه، اعلام شده است: وزیران حاضر در این جلسه حمایت خود را از توافقنامه برجام که میان گروه ۱+۵ به امضا رسید و پس از آن نیز در قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل از آن حمایت شد، اعلام می کنند.

این وزیران افزودند: همچنین اعضای حاضر خواستار ادامه اجرای کامل برجام از سوی همه طرف های برجام هستند.

سیزدهمین نشست مشترک وزیران امور خارجه آسیا و اروپا تحت عنوان 'ASEM' با حضور ۵۱ نفر از وزیران امور خارجه آسیا و اروپایی و هیات های عالی رتبه دیپلماتیک در روزهای ۲۰ و ۲۱ نوامبر (۲۹ و ۳۰) آبان در نایپیداو میانمار برگزار شد.

این نشست با حضور آنگ سان سوچی مشاوروزیر امور خارجه و رهبر معنوی میانمار به منظور یافتن راهکارهای بحران کشتار و آوارگی پناهندگان میانماری برگزار شد. این وزیران از وی خواستند تا همه اقدامات لازم برای توقف کشتار و بازگرداندن آوارگان به میانمار انجام شود.

این هیات در راس فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اروپا در اوایل هفته جاری با حضور در اردوگاه آوارگان پناهندگان میانماری در بنگلادش از نزدیک در جریان مشکلات روهینگیایی ها قرار گرفت و با مسئولان بنگلادشی نیز دیدارهایی داشت.

آنگونه که دربخشی از این بیانیه ذکر شده این نشست که با عنوان 'تقویت مشارکت برای صلح و توسعه پایدار' برگزار شد. این نشست همچنین فرصتی برای شرکای آسیایی و اروپایی در تبادل نظر در مورد مسائل مربوط به منافع مشترک و راهکارهای موثر و کارآمد برای ایجاد یک همکاری قوی بین آسیا و اروپا در مسائل مختلف را فراهم آورد.

وزیران در این مذاکرات طیف گسترده ای از مسائل منطقه ای و بین المللی و همچنین چالش های جهانی را مورد بحث و بررسی قرارداد.

اعضای این نشست همچنین برراههای تقویت همکاریها میان آسیا و اروپا در زمینه های مختلف اقتصادی سیاسی فرهنگی و به ویژه حفظ و گسترش صلح و ثبات منطقه ای و بین المللی براساس چارچوب های سازمان ملل تاکید کردند.

وزیران در بخشی از بیانیه خود بر اهمیت احترام متقابل، عدالت و همکاری برای منافع متقابل به منظور حفظ صلح و ثبات بین المللی و منطقه ای خاطرنشان کرده و بر تعهد به حمایت از یک نظم بین المللی منصفانه و عادلانه براساس اهداف و اصول مندرج در منشور سازمان ملل متحد و احترام به حقوق بین الملل، ترویج دموکراسی و حاکمیت قانون در روابط بین الملل و تلاش های مشترک برای حل چالش های امنیتی تاکید کردند.

وزیران اروپایی همچنین بر حفظ اهداف و اصول منشور سازمان ملل متحد مبنی بر گسترش خلع سلاح ،عدم گسترش سلاح های هسته ای و سایر سلاح های کشتار جمعی، تاکید کردند.

این وزیران تعهد خود را برای پیشرفت و ثبات درازمدت در افغانستان تکرار کردند. آنها همچنین دیدگاه هایی در مورد مسائل مختلف جهان از جمله روند صلح در خاورمیانه را مطرح کردند.برقراری آتش بس در سراسر سوریه؛ تثبیت و بازسازی در عراق؛ تأکید بر ضرورت فرآیند آشتی فراگیر؛ نقش سازمان ملل متحد در تقویت گفتگوهای سیاسی داخل لیبی؛ از سرگیری مذاکرات صلح معنی دار در یمن برای دستیابی به یک آتش بس پایدار و تسهیل دسترسی های انسان دوستانه برای مردم این کشور، از دیگر موارد مطرح در بیانیه مشترک وزیران امورخارجه آسیا و اروپا بود.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۴۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیران تندرو کابینه اشغالگر حمله فوری به رفح را از نتانیاهو درخواست کردند

در حالی که وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و وزیر امنیت داخلی آن آغاز فوری عملیات نظامی علیه شهر رفح را خواستار هستند، رئیس اپوزیسیون این رژیم اعزام هیئت مذاکره‌کننده به قاهره و امضای قرارداد تبادل اسرا را خواستار شد.

به گزارش ایسنا، «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی ضمن تاکید بر مخالفت خود با امضای توافقی برای تبادل اسرا با جنبش حماس، تسریع در حمله مقرر به شهر رفح را خواستار شد.

در حالی که اتهام‌ها علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رو به افزایش بوده و او متهم است که برای ناکام گذاشتن‌ تلاش‌ها جهت امضای قرارداد تبادل اسرا و طولانی کردن جنگ بر اساس اهداف سیاسی خود تلاش می‌کند و در حالی که میانجی‌ها درباره احتمال حصول پیشرفتی در مذاکرات به میزبانی قاهره، خوش‌بینی محتاطانه‌ای دارند، اسموتریچ تاکید کرد: «اولویت همچنان حمله به رفح است.»

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از برخی منابع آگاه از روند مذاکرات گزارش داد: «نشانه‌ها خوب نیستند، گزارش‌های بسیار خوش‌بینانه‌ای در مصر وجود دارد به این شکل که گویا حماس با همه چیز به جز چند بند موافقت کرده و در اسرائیل نیز به وضوح می‌گویند مصری‌ها تلاش می‌کنند تصویر بسیار زیباتری از آنچه در واقعیت وجود دارد، ارائه کنند.

اسموتریچ در ادامه مدعی شد: «کابینه اسرائیل تنها یک گزینه دارد و آن پیروزی است.» او در ادامه نیز مدعی شد: «یک قرارداد شکست خورده که بدون تحقق پیروزی کامل، به جنگ پایان می‌دهد، فاجعه است.»

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در پایان نیز حمله فوری به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را خواستار شد.

این در حالی است که نتانیاهو روز شنبه رایزنی‌هایی انجام داد و تصمیم گرفت با وجود فشارهای آمریکا، هیئت مذاکره‌کننده را جهت شرکت در مذاکرات قاهره اعزام نکند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که نتانیاهو از «بنی گانتس» و «گادی آیزنکوت» ۲ عضو کابینه جنگ برای حضور در رایزنی‌هایی که طی آنها تصمیم گرفته شد هیئت مذاکره‌کننده این رژیم به قاهره اعزام نشود، دعوت نکرده بود.

همچنین این شبکه تلویزیونی فاش کرد دفتر نتانیاهو گزارش‌های مطبوعاتی را از زبان یک مسؤول سیاسی ارشد ارائه کرد که طی آنها تاکید شد تل‌آویو هرگز در مورد حمله به رفح کوتاه نخواهد آمد و با توقف جنگ موافقت نخواهد کرد.

«ایتامار بن‌گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی ضمن استقبال از تصمیم نتانیاهو در مورد اعزام نکردن هیئت این رژیم به قاهره، در بیانیه کوتاهی اعلام کرد: امیدوارم او به تعهدات دیگری که در نشست هفته گذشته به من داد مبنی بر اینکه قراردادی وجود ندارد و به رفح حمله می‌کند، نیز عمل کند.

بن‌گویر در ادامه به صورت ضمنی گفت: در صورتی که نتانیاهو به تعهداتی که به او داده عمل نکند، کابینه او را برکنار می‌کند.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی افزود: نخست‌وزیر به خوبی می‌داند بهای عمل نکردن به این تعهدات چیست.

پیش از این «تزاخی هانگبی» مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در گفت‌وگوی با شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم گفته بود، «ارتش در راستای آمادگی برای عملیات نظامی احتمالی در رفح، ۲ یگان نظامی را در نزدیکی این شهر مستقر کرده است.»

هانگبی در ادامه مدعی شد که «تصمیم برای آغاز عملیات نظامی در رفح گرفته شده و واشنگتن از طرح اسرائیل در این خصوص مطلع است.»

خبرنگار نظامی شبکه عبری زبان «کان۱۱» به نقل از برخی منابع که آنها را «آگاه» توصیف کرد، گفت، «عملیات نظامی احتمالی در رفح محدود خواهد بود و شبیه به ۲ عملیات غزه یا خان یونس نیست و به دلیل حضور تعداد زیادی غیرنظامی در رفح و نیز فشارهای آمریکا، به شکل یورش‌هایی است.»

«یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی خواستار اعزام هیئت مذاکره کننده این رژیم به قاهره شد تا قرارداد تبادل اسرا با گروه‌های فلسطینی در غزه امضا برسد.

لاپید تاکید کرد: نتانیاهو باید هیئت مذاکره کننده را به غزه بفرستد و آنها نباید بدون امضای قرارداد و بازگرداندن بازداشت‌شدگان برگردند، ماموریت دیگری وجود ندارد و هیچ کار دیگری نیست که ما انجام دهیم.

رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در ادامه گفت: چیزی به نام پیروزی بدون دستیابی به توافق بازگرداندن گروگان‌ها (اسیران) وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • وزیران تندرو کابینه اشغالگر حمله فوری به رفح را از نتانیاهو درخواست کردند
  • وزیر امور خارجه: احتمال توقف جنگ در غزه نسبت به گذشته قدری افزایش پیدا کرده است
  • رایزنی وزیران امور خارجه ایران و بنگلادش در مورد آخرین تحولات غزه
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • خوشبین: امیدوار به ارتقای مدال‌های آسیایی هستیم